Onze openingstijden zijn uitgebreid!

De bib en het gemeenschapscentrum werken voortaan intenser samen zodat je ook buiten onze gewone openingstijden gebruik kan maken van de bib

Scheidingswand balieproject
Balieproject self-servicebib

De bib en de vrijetijdsbalie, tevens onthaal van het gemeenschapscentrum en toeristisch infopunt van Hoeilaart, hanteren verschillende openingsuren. Door de scheidingswand tussen beide weg te nemen worden de openingstijden verruimd, zowel voor de gebruikers van de bib als voor de bezoekers van de vrijetijdsbalie.

Concreet, voortaan kan je van maandag tot vrijdag tussen 9 en 12u gebruik maken van de 'self-service'-bib.

Je kan uitleningen doen, reservaties ophalen, iets opzoeken op de pc of gebruik maken van de wifi. Helaas, zolang de coronamaatregelen gelden, mag je niet in de leeszaal verblijven om kranten of magazines te lezen. Hopelijk komt hier snel verandering in.
Ben je een nieuwe lener, heb je hulp nodig, kom tijdens de 'gewone' uren wanneer de bibmedewerkers er zijn.

Omgekeerd kunnen gebruikers van het GC Felix Sohie en toeristen die informatie wensen in de bib terecht wanneer de vrijetijdsbalie dicht is.

Dit is een eerste stap in de eenmaking van de balies. Hiermee streven we naar een grotere toegankelijkheid en betere dienstverlening. De komende maanden zal de ruimte en het meubilair nog aangepast worden, en de openingstijden zullen nog evolueren eenmaal het gemeenschapsleven weer volop kan bruisen.