Leesclub Druivenstreek 16+

Ben je ook zo gek op boeken? Dan is Leesclub Druivenstreek 16+ misschien wel iets voor jou! Je leert er deze 6 kanjers kennen en bespreekt ze samen met leeftijdsgenoten die net als jij van lezen houden. 

Leesclub Druivenstreek 16plus

Het is niet altijd makkelijk om boeken te vinden die aangepast zijn aan je leeftijd. Ofwel voel je je er te jong voor, of ben je te oud. Ook voor leesclubs val je als jongere vaak tussen twee stoelen.

Daarom organiseren de bibliotheken van de Druivenstreek een leesclub speciaal voor jongeren tussen 16 en 25, en met boeken die voor hun de moeite waard zijn om te ontdekken. We lezen deze 6 boeken, ongeveer 1 per maand, bespreken ze samen en kiezen onze 'winnaar'.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via deze link, want volgende maand beginnen we er al aan. De bijeenkomsten vinden plaats in een bib in de Druivenstreek, dus Tervuren, Overijse, Leefdaal, Bertem, Hoeilaart of Huldenberg. We proberen maximaal rekening te houden met de woonplaats van de deelnemers, zodat je niet ver hoeft. Het eerste boek kan je afhalen vanaf 3 januari. De bijeenkomst is gepland op zaterdag 29 januari.