Heb je zin om je Frans, Engels of Duits op te frissen?

Kies eens een anderstalige roman. We maken onze collectie up-to-date.

Nieuwe anderstalige romans in Frans, Engels en Duits

Er is bij de bezoekers vraag naar meer literatuur in zijn oorspronkelijke taal. Dit was één van de opvallendste resultaten in het gebruikersonderzoek van vorig jaar. Daarom zal de bib hier voortaan meer aandacht aan besteden en regelmatig nieuwe romans in het Frans, Engels en Duits aankopen: prijswinnaars, grote namen, populaire titels, makkelijk lezen-edities...

Native speakers die ons hierbij willen helpen, zijn zeker welkom. 
Mis je een bepaalde auteur, genre of reeks? Vind je niet wat je zoekt. Je kan altijd aankoopsuggesties indienen. Gebruik hiervoor het online aanvraagformuliertje.

En of er ook andere talen op komst zijn, Spaans, Italiaans, Russisch...? Op korte termijn zit dat er helaas niet in, maar als er voldoende vraag naar is, kan de komende jaren hiervoor plaats gemaakt worden.
Zo hebben we in het Taalpunt Jeugd een klein maar fijn aanbod meertalige prentenboekjes en anderstalige voorleesverhalen waarvan we ook de Nederlandstalige versie hebben. 

Vergeet ook niet dat je via de Vlaamse catalogus gemakkelijk in de collecties van andere bibliotheken kan zoeken. TIk de naam van een auteur in en klik bovenaan de verfijnoptie TAAL aan. Je kan van IBL gebruik maken om het gewenste boek te laten overkomen. 

Snuister hier door de recentste titels.