Bestemming: bib

Doe mee aan onze zomerse boekenbingo:
op ontdekking met een reispas van de bib

Bestemming: bib
Bestemming: bib

Al lezend kom je in de verste en wonderlijkste werelden. De bib daagt lezers van 3 tot 18 jaar uit om deze zomer 6 boeken te lezen die hen doen reizen in hun hoofd. Deze boekenbingo brengt je op beeldsafari, tijdreis, bibbertrip, tot in wonderland. Ideaal dus voor lezers die op zoek zijn naar inspiratie.

Haal in de bib je reispas. Daarin staan 6 trips waar telkens een genre bijhoort, bijvoorbeeld historische boeken, spannende of dierenverhalen. Voor elk genre kies je een boek. Met de hulp van de thematafels in de bib en Boekenzoeker.be doe je vast ontdekkingen.

Is het nog niet helemaal duidelijk? In dit filmpje legt Evi Hanssen de actie uit. 

Lees deze zomer dus (minstens) 6 boeken. Voor elk boek krijg je een stempel in je reispas. Als je de volle reispas in de bib inlevert voor eind augustus, maak je kans op boekenpakketten, boekencheques en leuke dagtrips. Goede reis!

 

Hulp nodig bij het kiezen van boeken?

Hieronder vind je alvast inspiratie. Per leestrip verzamelden we de boeken die in onze collectie zitten. Klik door op een titel die er leuk uitziet en lees meer over het boek. Is het beschikbaar op dit ogenblik (dat zie je in het vakje rechts van de titel), voor welke leeftijd is het bestemd (klik op Waar staat het), enz. 
Je mag natuurlijk ook andere boeken kiezen om je stempelkaart vol te krijgen.