Altijd op zoek naar een goed boek?

Als lid van de bib kan je terecht bij Mijn Leestipper voor leestips op maat.

Mijn Leestipper tipt je boeken naar jouw eigen smaak en voorkeur, recht uit de collectie van de bib.

Om je te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van je leenhistoriek en leesprofiel. Inloggen kan eenvoudig met je Mijn Bibliotheekprofiel. Elke maand krijg je 30 titels van fictieboeken die op jouw leest geschoeid zijn. Je vindt ze op de website, of - als je dat wil - in een maandelijkse e-mail. Je kan dadelijk doorklikken naar onze catalogus om te zien of het boek beschikbaar is, en indien niet, het te reserveren.

Bijvoorbeeld,

• je bent dol op De Zeven zussen en weet niet wat lezen in afwachting van de verschijning van het volgende boek.
  • je leest graag een spannende thriller maar liever zonder expliciet geweld.
  • je bent gefascineerd door alles wat met Bourgondië te maken heeft. Of tijdreizen. Of de holocaust.
  • De Boekendief is je favoriet boek aller tijden. Waar vind je nog zo'n meeslepend, diepgravend, ontroerend verhaal?

Kortom, heb je nood aan nieuw leesvoer en wil je graag persoonlijk advies van de bib?
Ontvang jouw boekentips in 5 eenvoudige stappen:

1. Surf naar mijnleestipper.bibliotheek.be.
  2. Klik op ‘Ja, geef me leestips op maat’.
  3. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel.
  4. Beantwoord een aantal vragen over jouw interesses en leesvoorkeuren.
  5. Krijg meteen een eerste lading boekentips op maat.
  6. Telkens wanneer je iets verandert aan je leesvoorkeuren of favorieten, krijg je andere leestips.

Zodat je je nooit meer moet afvragen welk boek je nu eens zal lezen...

Banner Blauw goesting.jpg