Online winterworkshops

Het ziet er naar uit dat we nog een tijdje in ons kot zullen moeten blijven. Geen nood: Archeduc biedt een reeks inspirerende workshops aan.

Uiteenlopende onderwerpen, 's avonds of op zondagvoormiddag, € 7 deelnameprijs. Snel inschrijven is de boodschap!

Fysieke en mentale gezondheid

Als de coronacrisis ons de voorbije maanden iets geleerd heeft, dan wel dat het van onschatbare waarde is om zich goed te voelen. De komende maanden kan je bij ons dan ook terecht voor online workshops en lezingen rond omgaan met eenzaamheidstress en piekeren. We gaan ook op zoek naar meer energie en laten je ontdekken wat dankbaarheid en hartcoherentie voor je gezondheid kunnen betekenen.

Goede voornemens

Heb je er nog geen? Misschien inspireren de tips van onze opruimcoach je dan wel om te beginnen aan een grote schoonmaak in huis. Herboriste Eva toont dan weer hoe je van zaadjes tot een heuse eigen kruidentuin komt. Liever een uitdaging op je bord? Probeer het dan eens met minder suiker of ontdek koolhydraatarm eten.

Digitale vaardigheden

Om deze aan te scherpen blijft het Smart Café de plek bij uitstek. Je kan er elke maand terecht voor tips en tricks om meer uit je smartphone en tablet te halen. We voorzien ook nog online workshops rond betere foto’s maken en sleutelen aan je draadloze internetverbinding.

Archeduc online aanbod

Nederlands oefenen

Bij Café Combinne, ons praatcafé voor Nederlandstaligen en mensen die Nederlands leren, kan je elke week terecht voor een gezellige online babbeL

Filosoferen

In de Filosofische Academie en het Filocafé ontdek je op een fijne manier hoe filosofie voor meer verbondenheid kan zorgen.

Op zoek naar een creatieve uitlaatklep?

Niet twijfelen en inschrijven voor de workshop illustratietekenen voor beginners. Voorkennis is absoluut niet nodig. Ook de sessies botanisch illustrerendot art en illustraties met sjablonen zijn absolute aanraders.

Bekijk hier het volledige aanbod. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt.