Grote boekenmarkt

Inschrijvingen zijn stopgezet. Alles zit vol.

Grote boekenmarkt

Elk jaar moet de bibliotheek oude boeken, dvd’s en tijdschriften uit de kast halen om plaats te maken voor nieuwe. En alles moet weg!

Deze keer is het aanbod nog groter en veelzijdiger dan anders. Wegens de lockdown kon niet alleen de bib grote schoonmaak houden in de collecties, maar ook veel Hoeilanders doken in de boekenkast om op te ruimen. We kregen fantastisch veel strips, films, romans, jeugdboeken… die een tweede leven verdienen.

Kom je bevoorraden voor een prikje (1 €/boek – tijdschriften en dvd’s gratis). Met de opbrengst kan de bib meer nieuwe materialen in huis halen.

Om het veilig te houden en wachtrijen te voorkomen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Kies een tijdslot en vul het aantal personen in. Je mag zo lang blijven als je wil. We vragen om een mondmasker te dragen en de looproutes te volgen. Zo keert iedereen tevreden terug met een tas vol moois.

De inschrijvingen zijn afgesloten.
Mensen zonder gereserveerd plaatsje worden toegelaten zolang het maximum aantal plaatsen niet volzet is.

UPDATE:

De ochtenduren zitten zo goed als vol. Vanaf 12u is er nog veel plaats. Je hoeft geen angst te hebben dat 'het beste dan al weg zal zijn'. Het aanbod is zo groot dat we de hele dag nieuwe dozen tevoorschijn gaan kunnen halen.